Jdi na obsah Jdi na menu
 


16.setkání Fiat Multipla klubu ČR o.s. Jedovice - Olšovec 6.-8.9.2013

29. 7. 2013

Multipláci, multiplačky a multipláčata!

  Naše podzimní setkání se bude opět konat jako minulý a předminulý rok v rekreačním středisku ATC Olšovec, které se nachází v Jedovnicích, na břehu rybníka Olšovce. Vzhledem k zeměpisné poloze a neobyčejné štědrosti přírody jsou Jedovnice významným střediskem rekreace, turistiky a vodních sportů, jejichž známost přesahuje hranice regionu i hranice České republiky. Okolní lesy přírodního parku tvoří vstupní bránu do Moravského krasu, který patří mezi nejvýznamnější krasové oblasti ve střední Evropě. Na celém území je známo více než 1100 jeskyní, z nichž pět je přístupných veřejnosti. stránky jeskyní

Uzávěrka přihlášek je 31.7.2013.

 Máš ještě: 1 dní 10 hodin a 7 minut.

Veškerou komunikaci prosím směřujte na e-mail: sraz16olsovec@seznam.cz

Takže neváhejte, mailujte, pište, volejte a přijeďte za námi opět na Moravu :o)

Po obdržení objednávky pošleme potvrzení o jejím převzetí a po jejím zpracování zašleme rezervaci s údaji pro platbu (číslo bankovního účtu a variabilní symbol). Pokud nebude do 7 dnů uhrazena stanovená cena, rezervace se ruší a ubytování je k dispozici dalším zájemcům nebo rekreačnímu středisku.

Účast na srazu je pro členy Fiat Multipla klubu ČR za startovné 150,-Kč na posádku (auto). Pro nečleny je poplatek za účast stanoven na 500,-Kč. V případě vstupu do klubu před ukončením setkání bude z poplatku odečtena částka 350,-Kč jako registrace do klubu. Pro členy polského klubu je startovné 250,- Kč.

 

Na Vaši účast na srazu se těší pořadatelé:

Lea a Petr Fabiánkovi

 

Přijeďte se pobavit.

Více informací na webu srazu a klubu : ZDE