Jdi na obsah Jdi na menu
 


INTERNATIONAL MEETING SVRATKA 21. - 22. června 2014

3. 2. 2014

header_pic.jpg

Vážení přátelé,

v roce 1968 se v malebném prostředí Českomoravské vysočiny konal mezinárodní sraz Fiatů „INTERNATIONAL MEETING SVRATKA 1968“. Do Svratky se tehdy sjelo několik stovek majitelů automobilů FIAT všech v té době provozovaných typů. Nechyběly ani veteráni z prvních let produkce italské firmy. Po dvou letech, v roce 1970, pořádal ve Svratce menší sraz s účastí několika desítek automobilů i Fiat klub Pardubice u příležitosti desátého výročí svého založení.

 

Na tato srdečná, přátelská a velmi úspěšná setkání navázal v roce 2013 „MEETING SVRATKA PO 45 LETECH“. Po kladných reakcích účastníků jsem se rozhodl pokračovat v setkáních italských historických automobilů ve Svratce. Ve dnech 21. a 22. června 2014 je pro Vás připraven INTERNATIONAL MEETING SVRATKA 2014. Opět se sejdeme v areálu Hotelu Svratka.
 

V rámci programu setkání proběhne divácká anketa o nejelegantnější automobil, soutěž o nejhezčí dobový převlek a budou k vidění i historické závodní automobily. Na sobotní odpoledne je pro všechny zúčastněné posádky připravena netradiční sportovní a vědomostní soutěž včetně soutěže pro děti. Pozdní odpoledne vyplní besedy se zajímavými hosty setkání, k vidění budou i materiály z předcházejících srazů a videoprojekce ze Svratky 1968 a 2013.
 

Odpolední program vyvrcholí slavnostním vyhlášením výsledků všech soutěží, předáním cen nejlepším a závěrečnou tombolou.
 

Na nedělní dopoledne je připravena prohlídka muzea ve Svratce včetně nové expozice – retro prodejny Jednoty. 

 Více informací ZDE

Na setkání s Vámi těší hlavní pořadatel
Radek Pavlíček