Jdi na obsah Jdi na menu
 


III. Velká cena Hlučína

22. 9. 2010

   V sobotu 18. září 2010 proběhla III. Velká cena Hlučína - mezinárodní stíhací závod historických vozidel, kterou uspořádaly Oldracing Club Hlučín, Moto Club Kravaře a Veteran Car Club Ostrava. Záštitu nad akcí měl Rotary Club Ostrava International.

   Akce to byla mimořádně zdařilá, také počasí přálo a tak se sjelo kolem stovky historických vozidel a motocyklů.
   Nejvíce byly zastoupeny Fiaty členů našeho ostravského Fiat klubu a jeho příznivců a také jejich umístění bylo velmi slušné - Fiat 850 Special (Mirek a Hanka Juchovi, 4. místo), Fiat 850 SC (Tomáš Šťastný, 1. místo), Fiat 500 (Jiří Kuskula, 11. místo), Fiat 126 (Jaromír Polášek, 13. místo), Fiat 500 (Jakub Kaminský, 14. místo), Fiat 500 (Petr Rucki, 16. místo), Fiat 128 SC (Mirek a Juruška Kohoutkovi, 17. místo) a Fiat 850 SC (Leoš Kořínek, 18. místo).
   Akce se nám moc líbila a v příštím roce určitě zase přijedeme - budeme na tom lépe, neboť jsme v průběhu závodu pochopili princip soutěže. Někteří totiž namísto stíhací jízdy jeli výletně rekreační jízdu pravidelnosti a tak ovlivňovali výsledky posádek, které na trať vyrazily až za nimi. 
   Naše poděkování patří i manželům Kohoutkovým, kteří nás pozvali k sobě na chatu - byl to v pravdě vydařený a veselý sobotní večer, ani se nám nechtělo jet domů.

Foto zde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář